Amstel Chapter

Welkom bij het Amstel Chapter!

Het Amstel Chapter is een enthousiaste community van motorliefhebbers die hun passie voor motorrijden delen.

Gevestigd in het prachtige Amsterdam, bieden wij een unieke ervaring aan alle motorliefhebbers, of je nu een doorgewinterde rijder bent of net je motoravontuur begint. Onze community is een plek waar motorrijders van alle niveaus en achtergronden elkaar ontmoeten, verhalen delen en nieuwe vriendschappen smeden. Of je nu op zoek bent naar rijpartners, technische tips, of gewoon wilt genieten van een mooie rit, je zult je bij Amstel Chapter direct thuis voelen.

Als lid van het Chapter geniet je van talloze voordelen. We organiseren regelmatig spannende groepsritten, waarbij we de prachtige landschappen van Nederland en daarbuiten verkennen. Onze ervaren roadcaptains zorgen voor de perfecte route en zorgen ervoor dat je kunt genieten van het motorrijden zonder je zorgen te hoeven maken over de logistiek.

Maar het Chapter is meer dan alleen motorrijden. We organiseren ook inspirerende evenementen en bijeenkomsten waar je gelijkgestemde kunt ontmoeten en kunt genieten van de gemeenschappelijke passie voor motoren. Van technische workshops en rijvaardigheidstrainingen tot sociale bijeenkomsten en feesten, er is altijd wel iets te beleven.

Als officieel erkende HOG Chapter, bieden we onze leden exclusieve toegang tot internationale evenementen en activiteiten. Hierdoor ben je onderdeel van een wereldwijde motorrijdersgemeenschap en kun je waardevolle ervaringen opdoen die je motoravontuur naar nieuwe hoogten tillen.

Of je nu op zoek bent naar avontuur, kameraadschap, technische expertise of gewoon wilt genieten van de vrijheid van het motorrijden, Amstel Chapter is de plek voor jou. Sluit je vandaag nog bij ons aan en ontdek de opwinding en de vriendschappen die op je wachten bij het Amstel Chapter!

Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je aan als lid. Check onze contactpage.

We verwelkomen je graag in onze Chapter.

Rij veilig en geniet van elke kilometer!

Screw it let’s do It!

Het Amstel Chapter Team

 

Peter Rietveld

 Director

mail: director@amstelchapter.nl

Rense Gmelig

Assistant Director

mail: assistantdirector@amstelchapter.nl

Rob van Elburg

Secretary 

Membership officer

mail: membershipofficer@amstelchapter.nl

Gabor Remenyi

Activity officer

mail: activityofficer@amstelchapter.nl

Oscar Roskam

 Roadcaptain

 

Richard Dammen

Roadcaptain

 

Andre Scharff

 Roadcaptain

 

Sander Waterman

 Webmaster

 

ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top