Beste Amstel Chapter-leden, familie, vrienden en kennissen,

We hopen dat dit bericht jullie in goede gezondheid bereikt! Het Amstel Chapter heeft een mooi en uitdagend initiatief op poten gezet om een positieve impact te hebben op het leven van anderen. We willen graag jullie steun en betrokkenheid vragen voor ons liefdadigheidsproject ten behoeve van “Spieren voor Spieren”.

Spieren voor Spieren is een geweldige Nederlandse organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Hun missie is om ervoor te zorgen dat geen enkel kind in Nederland nog onnodig lijdt onder spierzwakte. Ze streven ernaar om onderzoek te bevorderen, het beste zorgnetwerk op te bouwen, en zowel fysieke als mentale ondersteuning te bieden aan deze dappere kinderen en hun families.

Het Amstel Chapter wil graag een aantal activiteiten organiseren om fondsen te werven voor Spieren voor Spieren. We hebben jullie steun nodig om deze doelen te bereiken en een verschil te maken in het leven van deze kinderen. De bijdrage die we samen kunnen leveren, zal direct impact hebben op het verbeteren van de zorg, het bevorderen van onderzoek en het bieden van hoop aan de kinderen en hun families.

Hoe kun je helpen? Het is eigenlijk heel eenvoudig! We vragen je om een donatie te doen aan Spieren voor Spieren. Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan het creëren van een betere toekomst voor deze kinderen. Het is onze gezamenlijke inzet en solidariteit die het verschil zal maken.

Daarnaast willen we jullie ook uitnodigen om deel te nemen aan onze geplande activiteiten. We organiseren een sponsorloop, een benefietdiner en diverse sportevenementen waarvan de opbrengst volledig naar Spieren voor Spieren gaat. Het wordt een geweldige gelegenheid om samen te komen, plezier te hebben en het goede doel te steunen.

Laten we onze krachten bundelen en onze gemeenschap laten zien dat we een verschil kunnen maken. Laten we de kinderen met spierziekten hoop, kracht en de middelen geven die ze verdienen. Samen kunnen we hen de kans geven om te groeien, te dromen en een gelukkig en gezond leven te leiden.

Doe vandaag nog een donatie aan Spieren voor Spieren en markeer de data van onze geplande activiteiten in jullie agenda’s. Laten we samen iets bijzonders creëren en laten zien wat ware gemeenschapsgeest kan bereiken.

Bedankt voor jullie steun en betrokkenheid!

Doneren doet u via deze link: Spieren voor spieren. Of klik op en van de afbeeldingen hieronder.

Met vriendelijke groet,

Het Amstel Chapter

ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top