Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Amstel Chapter Eifel tour

mei 3 @ 10:00 mei 5 @ 17:00

Op 3 mei vertrekken we richting het sprookjesachtige Eifel-gebied. Er is een spannend programma samengesteld vol bochten, adembenemende landschappen en natuurlijk de gezelligheid van gelijkgestemde motorrijders. Hierbij het programma in grote lijnen:

Vrijdag:

Wij verzamelen op vrijdag 3 mei  om 8:30 uur bij de McDonald’s in Woerden (Botnische Golf 1)

Rond 9 uur vertrekken we richting onze eindbestemming, Landhaus Vichter in Stolberg. https://www.vichter-landhaus.de/

De rit is circa 250 km lang, binnendoor.  Wij zullen twee keer gebruik maken van een veerboot om de Waal en de Maas oversteken. Naar schatting  zullen we rond 16:30 uur aankomen in het hotel. Er staan twee afsluitbare garages tot onze beschikking, waar niet alle motoren zullen inpassen. De overige motoren kunnen bij het hotel geparkeerd worden. Heeft u hier specifieke wensen neem dan contact op met de organisatie.

Iedereen betaalt de eigen kamer en overige kosten ter plekke. Dit betekent niet dat onze reservering vrijblijvend is. Bij eventuele annulering zijn er kosten verbonden.

Zaterdag:

Na het nuttigen van de nodige aspirientjes beginnen we de dag met een heerlijk ontbijt om 8:30 uur. Rond 9:30 uur gaan wij de motoren opzadelen en daarna starten we met een betoverende motorrit in de bergen.  Er zijn twee spannende routes beschikbaar de 60 haarspelden en een bergtraining route die deels overlappen elkaar.  Geniet van de natuurlijke schoonheid en de opwinding van de weg en de omgeving.  ’s Avonds een gezamenlijk diner om ervaringen te delen.

Zondag:

Na het ontbijt vertrekken we via de binnenwegen van België naar huis.

Dit motorweekend is niet alleen een kans om te genieten van geweldige ritten, maar ook om vriendschappen te sluiten en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Update 31/1: Aanmelden is niet meer mogelijk!

ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top