De P op de Ijdijk in Almere Poort was vanochtend de plaats om te verzamelen voor de eerste Charity rit in de geschiedenis van de Amstel Chapter. Zoals het een HOG betaamt wordt er een goed doel geadopteerd en voor ons is dat Spieren voor Spieren. 
 
De Amstel Chapter ritten zijn normaal gesproken gratis met enkel een lunch vergoeding. Voor deze dag werd een extra bedrag gevraagd, inclusief een lunch, biertje & bitterbal op het eind en een bijdrage aan ons goede doel. Zou het werken? Ja, absoluut! Maar liefst 35 personen deden mee aan deze Charity rit.
 
Bij elkaar is dat toch al snel een sliert Harley Davidsons van ruim 300 meter. Dat vraagt om een goede organisatie en begeleiding. Gelukkig waren er maar liefst 7 Road Captains aanwezig. Die hebben voor een toprit gezorgd van Almere naar Lelystad, over de Dijk richting onze 1e stop “Het Station”. Hier genoten wij van een heerlijke lunch. Stop 2 was in de Midden Beemster. Ook op een prachtige plek, waarbij onze motoren goed in de smaak vielen. Hierna reden we door het mooie landschap verder naar onze eindbestemming, café Deli in Diemen Noord. Deze plek gebruikt het Amstel Chapter vaker. Voor iedereen goed bereikbaar, vlak naast de snelweg, goed te parkeren, en uitbater Wessel vindt het prachtig als we er zijn.
Hier dan ook de groepsfoto en een drankje & bitterbal om deze top dag waardig af te sluiten.
 
Wat een mooie rit & dag was dit. Leuke foto’s en filmpjes zijn ook te vinden in de Facebookgroep HOG Amstel Chapter. Een goed georganiseerde dag ook! Dank Oscar & Diana voor het voorrijden op zaterdag, Gabor voor het organiseren en alle Road captains voor het begeleiden van de rit. Sjappoo. Iedereen ging super voldaan naar huis. En het mooiste van alles, we hebben een leuk bedrag over kunnen maken naar onze Charity ” Spieren voor Spieren” (klik hier).
ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top