Het weerbericht van vandaag maakt elke motorrijder blij. 22c, bijna geen wind, een prettig zonnetje. Een prima dag voor een mooie ride-out.
 
Om 10.00 uur was het verzamelen bij de HD garage in Amsterdam. Een bakje koffie en gedag zeggen tegen de bekende en de nieuwe leden. De Amstel Chapter, opgericht in 2022, groeit. Vandaag reden we met 20 motoren en 25 deelnemers. Ook vrienden zijn welkom. Natuurlijk dan wel rijdend op een Harley Davidson.  Wil jij ook een keer mee? Neem dan contact op met Rob van Elburg, Membership Officer, via +31620210769 of membershipofficer@amstelchapter.nl.  
 
De rit van vandaag ging dwars door het groene hart. Mooie bochten, landweggetjes, prachtige natuur langs de wateren. Unieke dorpjes & watertjes. Fijne wegen met vaak een “snelheid” tussen de 30-60 km/u. 
 
Natuurlijk ook een heerlijke lunch, lekker in het zonnetje, een uitstekend begin van het Pinksterweekend. De dag sloten we af met een kleine versnapering bij het Amstelpark. Het bleef nog lang gezellig.
Hopelijk zien we jou bij een volgende ride-out, onze chapter avond of bij een volgend evenement. Wil je wat actiever meedoen aan het Chapter, dan kan dat ook. Wij zoeken nog een Treasurer. Hier informeren wij u graag over. 
ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top