Zaterdag 8 juli vierde het Limburg Chapter haar 30e verjaardag. Hiermee is het de oudste HOG Chapter in Nederland. De jongste is ons Amstel Chapter. Wij zijn daarom uitgenodigd om het feest met onze HD motorvrienden mee te vieren in het zuiden van Nederland. En wat een party was het:
 
De voorbereidingen van deze rit waren al helemaal top. De diverse contacten met het Chapter, het regelen van de overnachting en natuurlijk ook de contacten met de deelnemers zelf. Zo gingen wij op pad met 10 motoren en 15 deelnemers.  We hadden afgesproken te verzamelen bij de BP nabij Nieuwegein rond 09.00 uur.
 
Leuk elkaar te zien in deze setting. Iedereen had er zin in. De motor was volgetankt. We zijn een jonge, maar snel groeiende Chapter, dus elke keer ook even het nieuwe voorstel rondje. Is iedereen er? En dan op pad. Peter had de routes uitgezet. Een eerste prachtige rit door Brabant tot aan Valkenswaard. Het was warm. Ruim 33C. Maar wat een mooie rit weer. Op de plek van bestemming een heerlijke lunch.
 
Hierna deel II van de route. Ook weer prachtig binnendoor, zelfs met stukken België en Duitsland. Rond 13.30 uur kwamen we aan op de feestlocatie, Hotel Oolderhof in Herten Limburg. Henk, de treasurer van het Limburg Chapter stond ons al op te wachten. Inchecken, een afkoelende douche en hierna deel 3. Onder escorte van het Limburg Chapter een rit door de regio naar de HD dealer in Kerkrade. Hier een mooi ontvangst door HOG leden uit heel Europa en Ron, de Director van Limburg Chapter. Ook ijs. En dat was hard nodig. Het liep al tegen vijven en de meesten van ons waren al een tijdje aan het rijden. Dit bij 32c. De verkoeling was zeer wenselijk.
 
De laatste rit van de dag was een ride-out terug van de garage naar de feestlocatie. Prachtig. Een mooie route, zonder stoplichten en zo’n enorme stoet motoren blijft indrukwekkend. De party tent kwam echter niets te vroeg. Wat een dorst na zo een warme dag. Nadat alle motoren veilig achter een hek gestald waren kon het feest losbarsten. Dat ging tot in de kleine uurtjes door met een geweldige band, een heerlijke bbq, heel veel verkoelende drankjes, mooie verhalen over rijden in de Dutch Hills en nog veel meer. De voetjes gingen nog flink van de vloer.  Ook werd er nog een uniek cadeau overhandigd door onze Chapter. Het viel in de smaak en krijgt vast een mooie plek. Een super dag! Vanaf hier nogmaals bedankt aan iedereen betrokken bij dit feest en uitnodiging. 
 
De volgende ochtend stond na het ontbijt nog een rit door Limburg/Brabant op het programma. Onderweg naar huis nog even genieten van alles wat motorrijden zo mooi maakt. Daarna bij Den Bosch de snelweg op. Richting huis, de motor geparkeerd en snel nog even in een heel koud meer gesprongen ook. Zeer wenselijk na dit geweldige en ook heel warme weekend.
 
Hopelijk heeft u deze blog met plezier gelezen. Wilt u wat meer over het HOG Amstel Chapter weten, neem dan ook eens een kijkje in onze Facebook groep. Daar staan meer filmpjes en fotos gepost nog? Heeft vragen over iets neem dan contact op met Rob van Elburg, Membership Officer via membershipofficer@amstelchapter.nl 
ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top