Afgelopen vrijdag 9 februari vond de eerste HOG Amstel Chapter Algemene Jaarvergadering plaats. Locatie “Ons Honk” bij de HD dealer in Amsterdam. 
Nou, natuurlijk niet helemaal “Ons Honk”….maar steeds meer een beetje! Daarom zijn we eigenlijk nog op zoek naar een aannemer, die ook Harley minded is, en ons een handje kan helpen bij een aantal aanpassingen.
We groeien namelijk best hard! Al meer dan 100 leden. De uiterst prettige toon van de meeting was gezet.  Director Peter verwoordde dit goed in zijn openingsspeech. Veel mooie herinneringen al, en veel meer gepland ook voor 2024 zoals Rense liet zien. Alle Events staan ook al op de website.  
 
Dit betekent dat de Chapter op zoek is naar diverse extra handjes. Voor achter de bar, voor wat klusjes, in de rol van Treasury en ook voor de functie van Head of Roadcaptains. Eigenlijk allemaal superleuke initiatieven om je Harley rijden beleving nog aantrekkelijker te maken, eigenlijk sowieso het doel van onze Chapter. Meer weten, stuur een mailtje naar director@amstelchapter.nl.
 
De Chapter doen we trouwens niet alleen voor ons, maar ook voor een ander. Gabor vertelde dit mooi over onze Charity “Spieren voor Spieren”. Eur 2000, willen we ophalen dit jaar. Dat is te volgen, en te storten, via deze link: https://www.sportenvoorspieren.nl/fundraisers/amstel-chapter.
 
En zo werd het een leuke, interessante vergadering. Goed nieuws ook. De financiën lopen in de pas en daarom hoeft de contributie niet omhoog. Het officiële gedeelte duurde deze avond niet te lang.  De reguliere clubavond moest ook nog gevierd worden. Zoals altijd lukte dat zeer goed. Laat dat maar aan de Amstel Chapter over!
ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top