Amstel Chapter HD Day – Zaterdag 16 maart 2024

 

Yes! Vandaag mochten we weer. De eerste Amstel Chapter ride van 2024. Wat een mooie rit was het. Dwars door het mooie Noordhollandse landschap met ook nog “het pondje over”. Wat is dat toch een mooi gezicht. Een sliert van zo’n 25 Harleys in “baksteen formatie” door en langs al die mooie weggetjes. 
 
De dag begon al goed met een “My Route” training van Serge. Wat een verrijking is dit ook voor het Harley Davidson rijden. Een zeer terechte aandacht dus ook met een flinke opkomst. De lunch catering was weer super verzorgd door Andre en Tamara. Zij was er vandaag voor het eerst bij. Ook in de toekomst gaan we haar vaker in het barteam zien. Dank daarvoor. De activiteiten van de “Amstel Bar”  willen we wat gaan uitbreiden en dan vooral ook op de zaterdag. Als jij daar ook graag eens bij betrokken wilt zijn, neem dan contact met op Andre en/of Rob.
 
Na de lunch dan de uitleg van Peter, het uitdelen van de nieuwe hesjes en het daadwerkelijk tijdens de rit ook cumminiceren en “wegzetten” om zo lang, goed en veilig mogelijk met de hele groep te rijden. Vandaag lukte dat uitstekend met Peter voorop, Oscar als “wegzetter” en Gabor achteraan. Een prima rit en fantastische dag die na afloop nog even gezellig werd nabesproken in de ” Amstel Bar” bij de HD Dealer in Amsterdam. 
To top