Zaterdag 16 december 2023 was het eindelijk zover!
 
Het eerste eindejaar feest van de Amstel Chapter! We zijn in 2021 gestart. In 2022 & 2023 zijn we doorgegroeid naar bijna 100 leden. En nu dan de première van vast een heel mooie traditie.
 
Als locatie was voor grand cafe Deli in Diemen Noord gekozen. Makkelijk te komen, makkelijk te parkeren. De Amstel Chapter kent veel leden uit de regio en dan is dit wel net zo prettig. Het feest startte om 19.00 uur met bijna 40 members en aanhang. 
 
Op het menu Gabor’s beroemde Hongaarse goulash waarbij het ’s middags al flink aardappelen schillen was. Wat een heerlijk gerecht! Natuurlijk ook een mooie loterij, was afgekocht door de anonieme sponsor S.Claus. Een leuk bedrag voor Spieren voor Spieren, het goede doel waar onze HOG zich voor inzet. Iedereen een gratis lot. Mooie prijzen ook dankzij Harley Davidson Amsterdam en uitbater Wessel van Deli. De muziek werd verzorgd door de semi akoestische rockband ‘Red by Night’ die speciaal voor deze avond een setlist had samengesteld. Erg goed en leuk! 
Ondertussen kwamen er tientallen foto’s en filmpjes voorbij van alle onze activiteiten in 2023. En dat waren er wel wat. ride-in’s, ride- out’s, Sauerland, Limburg, de Open dagen en nog veel meer.
Er was genoeg te eten, te feesten, te praten, te lachen en nog veel meer. Een super geslaagd eerste eindejaarsfeest.
 
 
ADDRESS
p/a Jarmuiden 43
1046 AE Amsterdam
FOLLOW US

Copyright © 2024 Amstel Chapter. All Rights Reserved.

To top