Er is er een jarig hoera hoera. Dat kun je wel zien, dat is de Harley Davidson dealer in Amsterdam. Zaterdag 15 juli 2023 was het feest in Amsterdam. The 4th anniversary van HD Amsterdam. Een party werd het: 

Natuurlijk het terrein van de garage zelf. Een BBQ, een DJ en over de hele dag heel veel motoren en bezoekers. Een lust voor het oog, en vooral ook oor, van de Harley-Davidson liefhebber. Een prachtige dag, met mooi weer, ook om je goed te laten voorlichten over Route 66 USA reizen, specifieke HD verzekeringen, nieuwe modellen, customized prints en nog veel meer. 

De Harley-Davidson dealer is belangrijk voor de HOG (Harley Owners Group), waarvan het Amstel Chapter ook een onderdeel is. Lid zijn van HOG biedt veel voordelen. Exclusieve ritten, rijvaardigheidstrainingen, wereldwijde kortingen om er een paar te noemen. Een member zijn van het AmstelChapter maakt het dan helemaal speciaal. Clubavonden, weekendritten, shopkortingen en, zoals tijdens deze verjaardag, het organiseren en begeleiden van een ride-in. 

Normaliter rijden we vooral met Amstel Chapter leden, aangevuld met een broer, zus, familielid, buurtgenoot, vriendin/vriend…..mits in het bezit van een Harley Davidson. Vandaag was het extra speciaal. HD demo rijders en ook geïnteresseerden die zich via de Dealer hadden ingeschreven. Om hier een mooie, en veilige, ride-in van te maken……….laat dat maar aan het Amstel Chapter over!

Peter had een mooie rit door Noord-Holland gemaakt. Verzamelen bij Van der Valk, nabij Volendam. Druk was het! Ralph en Rense reden eerst via de HD dealer om de Demo rijders nog op te halen. Een bijzondere mix vandaag. Demorijders die de motor eens flink wilden testen, eerste keer meerijders en ook een flinke groep van het Amstel Chapter zelf. Een behoorlijk stoet van ruim 40 motoren. Dit alles werd in goede banen geleid door vooral Roadcaptain Oscar. Vandaag een behoorlijke klus, maar super uitgevoerd. 

Wat een mooie rit, met een indrukwekkende aankomst bij de dealer. We werden hier opgewacht door een heerlijke bbq, muziek, drankjes en diverse HOG chapters uit heel Nederland. Het bleef die middag nog lang leuk en gezellig! 

To top